Category: Personalitete Shqiptare

Personalitete Shqiptare

04
Jun
2023
Posted in Info Portal Kulturë Personalitete Shqiptare Risi nga portali

Janë zbuluar e gërmuar një numër i madh vendbanimesh neolitike

Janë zbuluar e gërmuar një numër i madh vendbanimesh neolitike me shtrirje gati në tërë territorin e…

23
Jun
2015
Posted in Info Portal Intervista Personalitete Shqiptare

Ju informoj qe 27.06.2015 Ora 21.00 Mysafire Sadbere Gagica -Spahija (Poete Krijuese)

Ju informoj qe 27.06.2015 Ora 21.00 Mysafire Sadbere Gagica -Spahija (Poete Krijuese) Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju…

08
Dec
2014
Posted in Personalitete Shqiptare Risi nga portali

Në te gjitha pikat e shitjeve te gazetave del numri i ri i gazetes DRITA

Në te gjitha pikat e shitjeve te gazetave del numri i ri i gazetes DRITA (dhe pas…

03
May
2014
Posted in Info Portal Kulturë Personalitete Shqiptare Risi nga portali

Salla e Kuqe e Pallatit të Rinisë ishte e vogël për t’i zënë të gjithë të pranishmit në këtë Eveniment kulturor.

Salla e Kuqe e Pallatit të Rinisë ishte e vogël për t’i zënë të gjithë të pranishmit…

23
Jan
2014
Posted in Kulturë Personalitete Shqiptare Risi nga portali

Liria jonë është shkruar me Alfabetin e gjakut…!

Në qytetin Student të Heidelbergut të Gjermanisë Prof. Dr. Nusret Pllana “Terrori i Serbisë pushtuese mbi shqiptarët…

01
Sep
2013
Posted in Info Portal Personalitete Shqiptare

E PRESIN KAMPIONEN E BOTËS

Qindra qytetarë kanë udhëtuar drejt Aeroportit të Prishtinës, për ta pritur xhudisten Majlinda Kelmendi, e cila fitoi…

04
Jun
2013
Posted in Info Portal Kulturë Personalitete Shqiptare

PËR ATO PAK DITË ME ISUF GËRVALLËN

Nga Lush Palokaj E pashë si shumë të arsyeshme që t’i permend kujtimet dhe perjetimet që i kam…

10
May
2013
Posted in Info Portal Personalitete Shqiptare

FJALA POETIKE E TIJ ËSHTË MODERNE, UNIVERSALE DHE E PËRJETSHME

Nga SOKOL DEMAKU FJALA POETIKE E TIJ ËSHTË MODERNE, UNIVERSALE DHE E PËRJETSHME                     Mendime rreth krijimtarisë letrare…

28
Apr
2013
Posted in Info Portal Personalitete Shqiptare

MANIFESTIM SPORTIV NE FOLIGNIO -UMBRIA

Nga  DALIP KRASNIQI ME RASTIN E 12 VJETORIT TE RENJES HEROIKE TE DESHMORIT TE KOMBIT FADIL RIFATI NE…