Featured Posts

 • Intervista e javes me Hamdi Ndrecaj Panteri – Gjeneral Ne Garden E Ilirides

  Intervista e javes me Hamdi Ndrecaj Panteri – Gjeneral Ne Garden E Ilirides

  Ju informoj qe 06.09.2014 Ora 21.00 Mysafir Hamdi Ndrecaj Panteri Gjeneral Ne Garden E IliridesEmisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si […]

  Share
   
 • REAGIM

  REAGIM

  Une Komandant Panter-Hamdi Ndrecaj reagoj ashper per projekt-propozimin e ndryshimeve kushtetuese te shtetit MONSTRA TE IRJM ku shihet parasysh fakti qe marreveshja kornize e vitit 2001 per ti dhene fund […]

  Share
   
 • Platformë politike e institucioneve të Republikës së Iliridës

  Platformë politike e institucioneve të Republikës së Iliridës

  Sqarim historik lidhur me shtrirjen gjeografike dhe etnike të territorit të R. Së Iliridës Territori i Iliridës së Jugut kufizohet me Epirin në jug dhe me Maqedoninë e Epërme, me […]

  Share
   
 • Ne si Kryesi e degës së UNIKOMBIT, në Malmö të Suedisë

  Ne si Kryesi e degës së UNIKOMBIT, në Malmö të Suedisë

  Ne si Kryesi e degës së UNIKOMBIT, në Malmö të Suedisë jemi thellë të idinjuar me situatën e cila po ndodhë me shqiptarët e Maqedonisë. Kurkund në botë nuk ka […]

  Share
   
 • Një libër me vlera historike Monografia e Pllanës denoncon terrorin

  Një libër me vlera historike Monografia e Pllanës denoncon terrorin

  Një libër me vlera historike Monografia e Pllanës denoncon terrorin Prof. dr. Nusret Pllana, autor i monografisë “Terrori i Serbisë pushtuese mbi shqiptarët”, me tekst dhe me fotografi, ndëshkon dhunën dhe krimet […]

  Share
   
 
 • Intervista e javes me Hamdi Ndrecaj Panteri – Gjeneral Ne Garden E Ilirides

  Intervista e javes me Hamdi Ndrecaj Panteri – Gjeneral Ne Garden E Ilirides

  Ju informoj qe 06.09.2014 Ora 21.00 Mysafir Hamdi Ndrecaj Panteri Gjeneral Ne Garden E IliridesEmisioni...

   
 • Intervista Javës

  Intervista Javës

    Ju informoj qe me 18.05.2014 e  diel  nga ora 20.30 per ju kam te ftuar Zonj.Marsi...

   
 • Intervista Javës

  Intervista Javës

  Ju informoj qe me 09.05.2014 e  premte nga ora 21.00 per ju kam te ftuar z.Hasan Qyqalla Kryetar...

   
 • Intervista Javës

  Intervista Javës

  Ju informoj qe me 05.05.2014 e  hënë nga ora 21.00 per ju kam te ftuar z.Vilson Culaj-autor...

   
 • Intervista Javës

  Intervista Javës

  Ju informoj qe me 03.05.2014 e  shtun nga ora 21.00 per ju kam te ftuar Zonj.Marsi Jolldashi...

   
 
 
 

Recent Posts

 
 
 
 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA