Stafi

 
Menaxher dhe Moderator Ramadan Mustafai (DANI)
Moderatore Drenusha Ejupi
Kryeredaktor Pergjegjes Ismail Jashanica
Zv.Kryeredaktor Pergjegjes Driton Zenku
Kryeredaktor Naim Brahimi
Gazetare Leonora Buqinca
Webmaster Mendy
Jurist i diplomuar Muhamet Brahimi
DJ dhe Moderator ne rubriken e femijeve Valdon Mustafai
Aktore,gazetare dhe redaktore Naime Azi
Aktore,poete,gazetare dhe dizajnere Vjollca Kastrati
Puntore e arsimit dhe autore e shum librave Zyrafete Kryeziu-Manaj
Bashkpuntor Hazir Xhafolli
Gazetare dhe bashkpuntore nga Shkodra Kozeta Bruci
Gazetare Zemira Korance
Gazetare dhe bashkpuntore nga Tirana Rezarta Dhoga
Moderatore dhe kengetare Belinda Kuqi
Profesor i gjuhes dhe letersis Hasan Qyqalla
 
 
 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Leave a Comment

 
 
 

 
 
 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA