Rreth nesh

Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora 19.00 vetem ne program startues ku kesaj radio ja dhane besimin nje numer i madhe i miqesh,ndegjues dhe bashkatdhetare ane e mbane botes.Radio Zeri i Ilirides do te jete nje Radio e cila nuk do te kete cenzure , do te kete risi dhe programe per te gjitha moshat,nuk eshte me rendesi kush na ndegjon, i ri apo plak,per te gjithe do te kete diqka nga pak.

– Radio Zeri i Ilirides me studio qendrore gjendet ne Itali,me nje staf mjaft profesonial ku nga muaji shtatore do te mundeni edhe ju vete te vertetoni punen dhe profesonalitetin  tone.Nga kjo kohe Radio Zeri i Ilirides do te ngrite Zerin me emisone  te rregullta per te gjithe Juve.Motoja e Radio Zerit te Ilirides eshte: ne vendlindjen e sjellim me afer gjithmone,Muzika me e zgjedhur dhe me shqiptare tek ne tingellone.Me Radio Zerin e Ilirides me afer Vendlinjes jeni,ketu shume gjera mund te gjeni.Kjo Radio per momentin transmetohet vetem ne rrjetin e internetit dhe do te trasmetohemi edhe ne valet tokesore nga parteneret tane,gjitheashtu  se shpejti do te ndegjohmi edhe ne tere teritorin e Republikes se Kosoves dhe ne viset e tjera shqiptare.