Programi

Skema programore ne RADIO ZERI ILIRIDES

E hene

Muzik E zgjedhur 24 Ore

E Marte

Muzik E zgjedhur 24 Ore

21.15 Muzik

E Merkur

Muzik E zgjedhur 24 Ore

E EJTE

Muzik E zgjedhur 24 Ore

E premte

Muzik E zgjedhur 24 Ore

E shtune

21..00 Intervista Javes

22.30 Muzik Ezgjedhur 24 Ore

E Diele

Muzik E zgjedhur 24 Ore

– Kjo skem programore mundet te ndryshohet sipas kerkese se degjuesve tan seshpejti dot fillojme dhe me emisione te nates

RADIO ZERI ILIRIDES eshte radio e cila ju sjelle vendlindjen me afer jush dhe tek ne punohet ne menyre te sinqert dhe profesionale andaj te tjerit na kane lakmin

Ne nuk flasim ne ajer por ne veper i realizojme ndersa te tjerit neve na kopijojne.