Category: Info Portal

info portal

09
Dec
2023
Posted in Intervista Risi nga portali

Intervista Javës

Ju informoj që datë 14.12.2023 Ora 20.00 mysafir do të jet Argjend Lika Rrapsodi Kercovar Ne Zvicer Emisioni…

09
Dec
2023
Posted in Info Portal Intervista Risi nga portali

Intervista Javës

Ju informoj që datë 11.12.2023 Ora 20.00 mysafir do të jet Mensur Kadriu ArtistEmisioni eshte i drejtpërdrejt…

12
Oct
2023
Posted in Intervista Risi nga portali

Intervista Javës

Ju informoj që datë 19.10.2023 Ora 21.00 mysafir do të jet Sabri Haxholli Artist Emisioni eshte i…

04
Jun
2023
Posted in Kulturë Risi nga portali

Origjina dhe trualli historik i Ilirëve

Problemi i prejardhjes dhe i rrugës së formimit të trungut etnik ilir me veçoritë e tij gjuhësore…

04
Jun
2023
Posted in Kulturë Risi nga portali

Epoka e bronzit në Shqipëri përfshin mijëvjeçarin e tretë dhe gjithë mijëvjeçarin e dytë p.e.s.,

Epoka e bronzit në Shqipëri përfshin mijëvjeçarin e tretë dhe gjithë mijëvjeçarin e dytë p.e.s., e deri…

04
Jun
2023
Posted in Info Portal Kulturë Personalitete Shqiptare Risi nga portali

Janë zbuluar e gërmuar një numër i madh vendbanimesh neolitike

Janë zbuluar e gërmuar një numër i madh vendbanimesh neolitike me shtrirje gati në tërë territorin e…

04
Jun
2023
Posted in Risi nga portali

Gjurmët më të hershme njerëzore në territorin e Shqipërisë

Gjurmët më të hershme njerëzore në territorin e Shqipërisë shfaqen në periudhën musteriane, që i përket Paleolitit…

15
May
2023
Posted in Risi nga portali

Intervista Javës

Ju informoj që datë 20.05.2023 Ora 20.00 mysafir do të jet Valon Azizi Artist Emisioni eshte i…

11
May
2023
Posted in Risi nga portali Shëndetsi

Konsumoni këto 4 lëngje frutash për të ulur rrezikun e sëmundjev

Konsumoni këto 4 lëngje frutash për të ulur rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe presionin e gjakut…