Tag: 2

11
Apr
2011
Posted in Vip

Fjalosen Qetsori dhe Xuxi

Përveç debateve e argëtimeve, në “ VIP Shpija 2” nuk janë duke munguar as fjalosjet. Dy konkurrentët…

04
Apr
2011
Posted in Vip

Qetsori u shpall ‘luftë’ banorëve

Njëri nga konkurrentët në “VIP Shpija”, Qetsor Ferunaj, që para se të hyjë në këtë reality-shou ka…

01
Apr
2011
Posted in Vip

Sonte fillon “VIP Shpija 2”

Tashmë janë bërë të ditur pjesëmarrësit e realit-shout “Vip Shpija 2” që do të fillojë sonte.Dymbëdhjetë pjesëmarrësit,…

14
Mar
2011
Posted in Vip

Mariza, Zajmina dhe Ingridi në ‘VIP Shpija 2”

Tashmë është bërë e ditur që edicioni i dytë i reality-shout ‘VIP Shpija’ do të startojë me…

05
Mar
2011
Posted in Risi nga portali

Ju prezantojmë IPAD 2, fantastik

Në një ngjarje të mbajtur në San Francisco, Apple gjatë ditës së sotme ka prezantuar iPad 2…

28
Feb
2011
Posted in Vip

Haxhi Zylfi Merxha, banor në VIP Shpija 2

Ish-deputeti, Haxhi Zylfi Merxha, pritet që të jetë një prej banorëve të VIP Shpija 2 që do…

26
Feb
2011
Posted in Vip

Buci fiton “Shpija e Kosovës 2”

Edicioni i dytë i reality show, Shpija e Kosovës, ka për fitues Ylli Dervishin, i njohur ndryshe…

11
Jan
2011
Posted in Risi nga portali

iPad 2 së shpejti në shitje?

Sipas Kevin Rose, themeluesit të Digg thuhet se Apple do ta paralajmërojë gjeneratën e dytë të tabletit…

25
Nov
2010
Posted in Vip

Pranvera Behrami prezantuese në “Shpija 2”

Organizatorët e “Shpija 2” kanë zbuluar emrin e prezantueses së edicionit të këtë vit të shout të…