Tag: google

12
Jul
2011
Posted in Risi nga portali

Google + bën 5 milionë anëtarë!

Rrjeti më i ri social Google +, filloi më 27 qershor të këtij viti, dhe tani për…

08
Jul
2011
Posted in Risi nga portali

Facebook bëhet me Video-chat (Video)

Gjiganti i medias sociale, Facebook ka nisur ta ndjejë frikën nga Google +. Disa ditë pasi që…

19
Jun
2011
Posted in Risi nga portali

Google tani kerkim dhe me ze e imazhe

Google a thyer disa barriera të tjera duke shtuar opsionet e kërkimit motorrik përmes zërit dhe imazheve. …

10
May
2011
Posted in Risi nga portali

Google del sot me Music Beta

Gjatë dy muajve të fundit, është folur mjaft shumë për shërbimin e muzikës të cilin do ta…

05
May
2011
Posted in Risi nga portali

Google dhe Facebook në garë për Skype

Sipas raporteve të fundit, thuhet se gjigantët e internetit, Google dhe Facebook janë në garë për ta…

04
May
2011
Posted in Risi nga portali

Google, kompania më e vlefshme në SHBA

Sipas anketës së realizuar nga kompania e hulumtimeve Harris Interactive, thuhet se Google është kompania më e…

28
Apr
2011
Posted in Risi nga portali

Google lëshon Chrome 11

Gjatë ditës së sotme ka lansuar versionin e ri dhe stabil të shfletuesit të saj Chrome, ndërsa…

12
Mar
2011
Posted in Risi nga portali

Google mundëson bllokimin e faqeve të padëshiruara

Gjiganti i kërkimit në internet, kompania Google së fundmi ka filluar që tu mundësojë përdoruesve të saj…

26
Feb
2011
Posted in Risi nga portali

Google ndryshon formulën e kërkimit të rezultateve

Nën presionin për të përmirësuar kualitetin e rezultateve të kërkimit nga rivalët e saj të vegjël, Google…