Tag: intervista

22
Jan
2022
Posted in Risi nga portali

Intervista Javës

Ju informoj që datë 29.01.2022Ora 21.00 mysafire do të jet Lirona Zuka Përfaqsuese e Këshillit Kombëtar Shqiptar…

20
Apr
2011
Posted in Info Portal

Agim Gerguri ne intervisten e javes

Ju informoj qe me 04.05.2011 e merkur nga ora 20:30 ne rubriken ne rubriken per kultur per…

28
Mar
2011
Posted in Info Portal

Intervista e javes me avokaten Vahide Braha

Ju informoj qe me 30.04.2011 e Shtune   nga ora 20.30 ne intervist speciale kemi te ftuar avokaten…

22
Mar
2011
Posted in Info Portal

Intervista me Gjin Markun

Kryetari i pajtimit mbarëkombëtarë flet për rrugën që duhet të ndjekim për pajtim dhe faljen e gjaqeve…

19
Mar
2011
Posted in Intervista

Intervista e javes ne radio zerin e Ilirides

Ju informoj qe me 26.03.2011 e shtune nga ora 20.30 ne rubriken intervista e javes per ju…

16
Mar
2011
Posted in Intervista Vip

Sinan Vllasaliu, 30 vjet rrugëtim me këngën

Nuk ka pikë dyshimi që Sinan Vllasaliu di të rrëmbejë me çdo kusht zemrat e adhuruesve, qoftë…

15
Mar
2011
Posted in Intervista

Intervista e javes ne radio me Hasbie Mala

Ju informoj qe me 22.03.2011 e Marte  nga ora 20.30 ne interviste speciale kemi te ftuar nena…

02
Mar
2011
Posted in Info Portal

Intervista e javes ne radio me Teuta Hadrin

Ju informoj qe me 12.03.2011 e shtune nga ora 20.30 ne rubriken intervista e javes per ju…

02
Mar
2011
Posted in Intervista

Intervista e javes ne radio zerin e ILIRIDES

Ju informoj qe me 03.03.2011 e ejte  nga ora 20.05 ne rubriken Arom Shkodre  per ju kam…