Tag: shendet

01
Nov
2011
Posted in Shëndetsi

Demet e te ndenjurit “online”

Nëse fëmija juaj është zgjuar, në ndonjë orë që duhet të ishte në gjumë, ose duke studiuar,…

13
Aug
2011
Posted in Shëndetsi

Piramida ushqimore, cfare dhe sa duhet te hame

Sa herë mund të tundoheni gjatë ditës kur bëhet fjalë për ushqimin? Dëshironi të hani dhe provoni…

11
Aug
2011
Posted in Shëndetsi

Pjeshka, vlerat ushqyese

Pjeshka simboli i jetëgjatësisë dhe pavdekësinë në Kinë, ka origjinën e vet në këtë vend ku është…

01
Aug
2011
Posted in Shëndetsi

Me thuaj me cfare ushqehesh, te te them sa do rrosh

Industria ushqimore është treguar aq e aftë sa të drejtojë zgjedhjet tona pikërisht në ato produkte që…

19
Jun
2011
Posted in Shëndetsi

Produktet kozmetike, ja perse duhet te jene bimore

Produktet kozmetike të së ardhmes do të mbajnë të gjitha aromë lulesh e do të jenë në…

11
Jun
2011
Posted in Shëndetsi

10 gjerat qe nuk duhet t’ia fshehim doktorit

Kur ju dhemb fyti, keni temperaturë të lartë nga ndonjë virus apo ju ka dalë ndonjë njollë…

11
Jun
2011
Posted in Shëndetsi

17 sekrete per nje fytyre te perkryer

Nga kubat e akullit (për t’u kaluar mbi fytyrë) në përzierjen e fondotintës (për ngjyrën ide ale)……

05
Jun
2011
Posted in Shëndetsi

Alkooli, vera dhe semundjet kardiovaskulare

A ekzistojnë faktorë të rrezikut kardiovaskular, të shoqëruara me pijet alkoolike? Dr. Orledia Bare, kardiologe Konsumimi i…

01
Jun
2011
Posted in Shëndetsi

Vdekja fshihet pas solareve

Vitin e kaluar kanë vdekur 43 banorë australianë si pasojë e dëshirës së madhe për të fituar…