Në te gjitha pikat e shitjeve te gazetave del numri i ri i gazetes DRITA

DRITA

Në te gjitha pikat e shitjeve te gazetave del numri i ri i gazetes DRITA
(dhe pas tre ditesh numri i ri i gazetes MUZGU)
NE KETE NUMER te Drites do te keni mundesi te lexoni:
* ESSE nga Mark Simoni
* KORIFEJTE Jeronim De Rada (studim nga Albert Vataj), Mitrush Kuteli (studim i Behar Gokes), Zef Zorba (studim i Ilir Pajes), Petro Marko (shkrim i Iva Ticos), Edison Gjergo (shkrim i Kolec Traboinit, Hysen Sinani- tregim
* POEZI DHE PROZE nga Xhevahir Spahiu, Gjelina Xhika, Skender Temali, Istref Haxhillari, Rozafa Shpuza, Prenge Maca, Leonard Veizi, Fatmir Gjata, Alma Zenellari, Mimoza Agalliu , Alisa Velaj dhe Zejnepe Alili-Rexhepi
* IN MEMORIAM Daniel Gazulli, Faik Ballanca, Silvana Gjika-Karagjozi, Dhori Qiriazi, Pano Taci, Engjell Lamce
Ne Tirane DRITA gjendet ne pikat ku shitet edhe MUZGU Prane Pallatit te Madh te Kultures

Author: admin