Tag: shpija

11
Apr
2011
Posted in Vip

Fjalosen Qetsori dhe Xuxi

Përveç debateve e argëtimeve, në “ VIP Shpija 2” nuk janë duke munguar as fjalosjet. Dy konkurrentët…

04
Apr
2011
Posted in Vip

Qetsori u shpall ‘luftë’ banorëve

Njëri nga konkurrentët në “VIP Shpija”, Qetsor Ferunaj, që para se të hyjë në këtë reality-shou ka…

15
Mar
2011
Posted in Vip

Edhe Mc Kresha në VIP Shpija 2

Kanë filluar përgatitjet për ‘VIP Shpija2’, ndërsa organizatorët e këtij rality-shou tashmë kanë zbuluar pothuajse të gjithë…

14
Mar
2011
Posted in Vip

Mariza, Zajmina dhe Ingridi në ‘VIP Shpija 2”

Tashmë është bërë e ditur që edicioni i dytë i reality-shout ‘VIP Shpija’ do të startojë me…

28
Feb
2011
Posted in Vip

Haxhi Zylfi Merxha, banor në VIP Shpija 2

Ish-deputeti, Haxhi Zylfi Merxha, pritet që të jetë një prej banorëve të VIP Shpija 2 që do…

26
Feb
2011
Posted in Vip

Rovena në VIP Shpija 2

Së shpejti pritet të organizohet sërish edicioni i dytë i reality shout ‘VIP Shpija 2’. Në mesin…

26
Feb
2011
Posted in Vip

Buci fiton “Shpija e Kosovës 2”

Edicioni i dytë i reality show, Shpija e Kosovës, ka për fitues Ylli Dervishin, i njohur ndryshe…

25
Nov
2010
Posted in Vip

Pranvera Behrami prezantuese në “Shpija 2”

Organizatorët e “Shpija 2” kanë zbuluar emrin e prezantueses së edicionit të këtë vit të shout të…