Category: Shëndetsi

shendetsia

11
May
2023
Posted in Risi nga portali Shëndetsi

Konsumoni këto 4 lëngje frutash për të ulur rrezikun e sëmundjev

Konsumoni këto 4 lëngje frutash për të ulur rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe presionin e gjakut…

28
Jul
2020
Posted in Risi nga portali Shëndetsi

Sa i përket ndikimit në aspketin mental ,ndikon shumë sidomos tek ata që humbin familjarët e tyre,

Msc.Kosovare Gjevukaj ,Psikologe klinike pasiqë këtyre ditëve po rritet numri me covid.Si mund të parandalohet kjo.A do …

18
Jul
2020
Posted in Intervista Risi nga portali Shëndetsi

Intervista e Javes.

Ju informoj që 25.07.2020 Ora 21.00 mysafire do të jet Kosovare Gjevukaj Mr. Sci. Psikologe Klinike. Emisioni…

09
May
2016
Posted in Risi nga portali Shëndetsi

Përpos drogës dhe alkoolit, edhe varësia që kemi ndajduhanit ka pasoja të mëdha në shëndetin tonë.

Përpos drogës dhe alkoolit, edhe varësia që kemi ndajduhanit ka pasoja të mëdha në shëndetin tonë. Në…

02
May
2016
Posted in Intervista Risi nga portali Shëndetsi Vip

Ju informoj qe 05.05.2016 Ora 22.30 mysafire do te jet zonjë Mimoza Thaqi Trajnere profesionale për zhvillim personal

Ju informoj qe 05.05.2016 Ora 22.30 mysafire do te jet  zonjë Mimoza Thaqi Trajnere profesionale për zhvillim…

06
Jan
2016
Posted in Risi nga portali Shëndetsi

Ju informoj qe 06.01.2016 Ora 23.00 ORA E LEXIMIT 23.15.Bised me Krijuesin z.Skender Lazaj

Ju informoj qe 06.01.2016 Ora 23.00 ORA E LEXIMIT 23.15.Bised me Krijuesin z.Skender Lazaj Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe…

04
Jan
2016
Posted in Risi nga portali Shëndetsi

Ju informoj qe 07.01.2016 Ora 21.00 mysafir do te jete Ass. dr. Fahri Drevinja, mr.sci Neuropsikiatër

Ju informoj qe 07.01.2016 Ora 21.00 mysafir do te jete Ass. dr. Fahri Drevinja, mr.sci Neuropsikiatër Emisioni eshte…

18
Jun
2015
Posted in Risi nga portali Shëndetsi

Vezet – 7 Dobi Shendetesore te Vezeve

Të hash ve është mjaftë e shëndetshme përkundrazi që në opinion mendohet se nuk janë edhe aq…

30
May
2015
Posted in Intervista Risi nga portali Shëndetsi

Ju informoj qe 30.05.2015 Ora 21.00 mysafir do te jete Dr.Arsim Gergjaliu Drejtor i Departametit Mjekësisë Ligjore

Ju informoj qe 30.05.2015 Ora 21.00 mysafir do te jete Dr.Arsim Gergjaliu  Drejtor i Departametit Mjekësisë Ligjore Emisioni…