Ushqimet që pastrojnë helmet nga trupi juaj

Për të detoksifikimin e trupit është mirë që të përdorësh ushqime që largojnë helmin (detoksifikojnë) nga trupi. Më poshtë është një listë ushqimesh të cilat janë të përshtatshme për të realizuar këtë proces.

Përveç tjerash do të ishin nje shtesë e mirë në dieten e secilit:

Frutat
Ushqimet jeshile
Portokalli dhe limonet
Hudhra
Filizat e Brokolit
Çaji jeshil
Bizelet
Lakra.