Author: admin

01
Nov
2022
Posted in Risi nga portali

Përkrahja e plotë për Kosovën në anëtarësimin në KiE, NATO dhe institucione të tjera ndërkombëtare i është premtuar kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti përgjatë takimit me deputetët e Grupeve Parlamentare të Mbretërisë së Bashkuar.

Zyra e Kryeministrit ka njoftuar se të martën se Kurti krahas ambasadorit Ilir Kapiti është takuar me…

23
Apr
2022
Posted in Risi nga portali

Tema: Hoxhallarët në Jugosllavin komuniste

Shkruajnë: Zejnulla Fazliu dhe Qani Baftijari Në fillim një lutje Zotit për shpirtin e gjithë prijësve fetar…

16
Apr
2022
Posted in Risi nga portali

KUVENDI I LOBIT TË SHPRESËS

12
Apr
2022
Posted in Risi nga portali

Intervista Javës

Ju informoj që datë 16 .04.2022 Ora 21.00 mysafire do të jet Shukri Ymeri Kryetar i Lobi…

07
Apr
2022
Posted in Risi nga portali

Intervista Javës

Ju informoj që datë 09 .04.2022 Ora 21.00 mysafire do të jet Gzim Javori Kodraliu RrapsodEmisioni eshte…

25
Mar
2022
Posted in Risi nga portali

Intervista Javës

Ju informoj që datë 02 .04.2022 Ora 21.00 mysafire do të jet Marsela Koçi Gazetare ne International…

21
Mar
2022
Posted in Risi nga portali

Intervista Javës

Ju informoj që datë 25 .03.2022 Ora 21.00 mysafire do të jet Selam Elmazi i cili flet…

05
Mar
2022
Posted in Risi nga portali

Intervista Javës

Ju informoj që datë 12.03.2022 Ora 21.00 mysafire do të jet Tomorr Qama aj flet cilia eshte…

26
Feb
2022
Posted in Risi nga portali

Intervista Javës

Ju informoj që datë 05.03.2022 Ora 21.00 mysafire do të jet Reshit Salihi ArtistEmisioni eshte i drejtpërdrejt…