RADIO ILIRIDA

Intervista e javes ne radio me Hasbie Mala

Ju informoj qe me 22.03.2011 e Marte  nga ora 20.30 ne interviste speciale kemi te ftuar nena me zemer te madhe Hazbie Mala emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it www.veqhite.net si dhe  ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 ne iphone ne ket adres www.iphone.radioilirida.net cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES Kontakti me ne skype: radio.dani  E-mail: radioilirida@hotmail.it  Nr.Tel: 00390364535062