Intervista e javes ne radio me Teuta Hadrin

Ju informoj qe me 12.03.2011 e shtune nga ora 20.30 ne rubriken intervista e javes per ju kam te ftuar dr.spec. Teuta Hadri emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it www.veqhite.net si dhe  ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 ne iphone ne ket adres www.iphone.radioilirida.net cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDESKotakti me ne skype: radio.dani E-mail: radioilirida@hotmail.it Nr.Tel: 00390364535062

Author: admin