Category: Intervista

Intervista

03
Sep
2021
Posted in Intervista Intervista Risi nga portali

Intervista Javës

Ju informojë që datë 11.09.2021 Ora 21.00 Mysafirë dot jetë Prof.Hajredin Kaza Kryetar në Lëvizjen Ilirida Emisioni…

06
Jun
2016
Posted in Intervista Risi nga portali Vip

Ju informoj qe 16.06.2016 Ora 21.00 mysafire do te jet Irma Libohova-Kaso (Artiste)

Ju informoj qe 16.06.2016 Ora 21.00 mysafire do te jet Irma Libohova-Kaso (Artiste) Emisioni eshte i drejtperdrejt…

27
May
2016
Posted in Intervista Risi nga portali Vip

Ju informoj qe 02.06.2016 Ora 21.00 mysafire do te jet Erlinda Balaj Këngëtare

Ju informoj qe 02.06.2016 Ora 21.00 mysafire do te jet Erlinda Balaj Këngëtare Emisioni eshte i drejtperdrejt…

29
Feb
2016
Posted in Intervista Risi nga portali

Ju informoj qe 05.03.2016 Ora 22.00 mysafir do te jete Besart Obrazhda Organizator I Next Event

Ju informoj qe 05.03.2016 Ora 22.00 mysafir do te jete Besart Obrazhda Organizator I Next Event Emisioni eshte…

28
Jan
2016
Posted in Intervista Risi nga portali Vip

Ju informoj qe 10.02.2016 Ora 21.00 mysafire do te jete Këngëtaria Vjollca Buqaj

Ju informoj qe 10.02.2016 Ora 21.00 mysafire do te jete Këngëtaria Vjollca Buqaj Emisioni eshte i drejtperdrejt…

25
Jan
2016
Posted in Intervista Kulturë Risi nga portali

Ju informoj qe 29.01.2016 Ora 23.00 ORA E LEXIMIT 23.15.Bised me Krijuesin dhe Poetin Mark Kuzhnini

Ju informoj qe 29.01.2016 Ora 23.00 ORA E LEXIMIT 23.15.Bised me Krijuesin dhe Poetin Mark Kuzhnini Emisioni eshte i…

13
Jan
2016
Posted in Intervista Kulturë Risi nga portali

Ju informoj qe 20.01.2016 Ora 23.00 ORA E LEXIMIT 23.15.Bised me Krijuesen dhe Poeten Zyrafete Manaj

Ju informoj qe 20.01.2016 Ora 23.00 ORA E LEXIMIT 23.15.Bised me Krijuesen  dhe Poeten Zyrafete Manaj Emisioni eshte i…

13
Jan
2016
Posted in Intervista Kulturë Risi nga portali

Ju informoj qe 15.01.2016 Ora 23.00 ORA E LEXIMIT 23.15.Bised me Krijuesen dhe Poeten Mirvete Elmazi-Mehmeti

Ju informoj qe 15.01.2016 Ora 23.00 ORA E LEXIMIT 23.15.Bised me Krijuesen  dhe Poeten Mirvete Elmazi-Mehmeti Emisioni eshte i drejtperdrejt…

07
Jan
2016
Posted in Intervista Kulturë Risi nga portali

Ju informoj qe 08.01.2016 Ora 23.00 ORA E LEXIMIT 23.15.Bised me Krijuesin dhe Poetin Muhamet Luma

Ju informoj qe 08.01.2016 Ora 23.00 ORA E LEXIMIT 23.15.Bised me Krijuesin dhe Poetin Muhamet Luma Emisioni eshte i…