Ju informoj qe 30.05.2015 Ora 21.00 mysafir do te jete Dr.Arsim Gergjaliu Drejtor i Departametit Mjekësisë Ligjore

Intervista me Dr Arsim Gergjaliu

Ju informoj qe 30.05.2015 Ora 21.00 mysafir do te jete Dr.Arsim Gergjaliu  Drejtor i Departametit Mjekësisë Ligjore

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it

Tel.Fiks.00390364535062  Viber 00393774579369