Ju informoj qe 05.05.2016 Ora 22.30 mysafire do te jet zonjë Mimoza Thaqi Trajnere profesionale për zhvillim personal

Intervista me Mimoza Thaqi

Ju informoj qe 05.05.2016 Ora 22.30 mysafire do te jet  zonjë Mimoza Thaqi

Trajnere profesionale për zhvillim personal

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it