Ju informoj qe 14.07.2015 Ora 21.00 MysafireAlbina Kelemendi -Thaqi (Këngëtare)

intervista me albina kelemndi thaqi 12

Ju informoj qe 14.07.2015 Ora 21.00 MysafireAlbina Kelemendi -Thaqi  (Këngëtare)

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it

Tel.Fiks.00390364535062  Viber 00393774579369