Intervista Javes

Ju informoj qe me 27.09.2013 e Premte  nga ora 20.30 per ju kam te ftuar duetin Selim Llumnica dhe Donika Hajra    emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Nr.Tel: 00390364535062 Viber 0039.3774579369

Intervista selim llomnica donika hajra