Intervista e javes me 9 shkurt

Ju informoj qe me 09.02.2011 e merkur  nga ora 19.35 ne rubriken ne rybriken per kultur per ju kam ftuar  Valdet Rama Aktor dhe menaxher i teatrit DODONA si dhe mjeshter u kukllave  emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it www.veqhite.net si dhe  ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 ne iphone ne ket adres www.iphone.radioilirida.net qdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRIDES.

Kotakti me ne

skype: radio.dani

E-mail: radioilirida@hotmail.it

Nr.Tel: 00390364535062

Author: admin