Personazhi i fshehur me 25 shtator

Ju njoftojm qe me daten 25.09.2011 e shtune nga ora 21:30 ne valet e Radio Zerit te Ilirides kemi te ftuar nje personazh i fshehur, kush mendoni qe do jet ejani se bashku te zbulojm ne jemi qe i sjellim keto emra ja vlen te na degjoni adresat tona skype: radio.dani dhe numri tel: 00 390 36 45 35 062  e-mail: info@radioilirida.it  website
www.radioilirda.it  www.radioilirida.it/iphone   http://apps.facebook.com/radioilirida