RADIO ILIRIDA

Personazhi i fshehur ne Radio Ilirida

Ju informojm se me daten 20-09-2011 nga ora 21.30 ne valet e Radio Zeri Ilirides per ju kemi te ftuar serish nje personazh i fshehur nje kengetare nga Shqiperia. Kush mendoni qe eshte ejani dhe ju qe te zbulojme se bashku ju mirepresim www.radioilirida.it