Njoftim nga Radio Zeri i Ilirides

Njoftojmë të gjithë subjektet politike,organizata dhe lëvizje që nga 01.10.2011 sipas kodit të mediave edhe Radio Zeri Iliridës si nje radio legale dhe e regjistruar me veprimatarinë në gjithë institucionet e Republikës së Kosovës ju njofton se për qdo njoftim apo hapsirë e subjekteve politike,organizatave dhe levizjeve ka vendos që këto hapsira të kalojnë në program të paguar politikë pasi që edhe Radio Zeri Iliridës ka shpenzimet e veta dhe nuk na ka ardhur asnjë ndihmë deri më tani nga asnjë subjekt politik kështu që edhe Radio jonë ka nevojat tona.
Respekt nga Stafi yne.

Author: admin