Qëndresa Demaj, një këngëtare e re, por e talentuar, i shtohet botës së muzikës.

qendresa Demaj

Qëndresa Demaj, një këngëtare e re, por e talentuar, i shtohet botës së muzikës.
Ajo ka ka sjellur për publikun, këngën e saj të parë të quajtur “I Huaj“. Qëndresa paralelisht ka punuar edhe në klipin e këngës, që është pritur mirë nga artdashësit e muzikës. Muzikën dhe orkestrimin e këngës Qëndresa ia ka besuar Kujtim Shalës, ndërkaq për tekstin është përkujdesur vet këngëtarja. Bota e muzikës i jep rëndësi video klipit. Në këtë drejtim, Qëndresa ka bashkëpunuar me AN Production, një ekip i ri, por i talentuar, nën drejtimin e Armend Nezirit. Ndryshe, Qëndresa është e bija e këngëtarit të njohur Ismet Demaj. Ajo ka vendosur që t’i ndjek hapat e të atit të saj për t’u ngjitur sa më lartë në skenën e muzikës shqiptare.Për të zbuluar dhe me shum bagazhin e saj na me datë 27.04.2016 nga ora 21.00 e kemi të ftuar ne emisionet tona të drejtëpërdrejt

qendressa