Ju informoj qe 06.05.2016 Ora 22.30 mysafire do te jet Qendresa Demaj (Këngëtare)

Intervista me Qendresa Demaj

Ju informoj qe 06.05.2016 Ora 22.30 mysafire do te jet Qendresa Demaj (Këngëtare)

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it