Uninoni i Shoqatave Shqiptare në Suedi për nder të festes së falmurit oraganizoi një sër manifesimesh

Ahmet Bella

Uninoni i Shoqatave Shqiptare në suedi për nder të festes së falmurit oraganizoi një sër manifesimesh nëper disa qytete te suedis ku pata rastin qe te jem dhe une ne mesin e bashkadhetarve te suedis dhe ti falenderoi per mkpritjen qe na i kan ber ku bashkadhetaret atje patan mundsin të jenë te bashkuar dhe te argetohen me muziken e mirfillt shqip ketu duke falenderuar Unionin e Shoqatave Shqiptare qe ju mundsoi ket manifesim kombëtar ne krye me Ahmet Bella ,Ramadan Reshitaj,Fefzi Ademi