Ju informoj qe 10.12.2015 Ora 21.00 mysafire do te jete Behide Hasanaj Humaniste dhe Fahrije Hoti Drejtoreshë e Koperativës Bujqsore e Grave të Krushës

IIntervista me Behide Hasanaj dhe Fahrije Hoti

Ju informoj qe 10.12.2015 Ora 21.00 mysafire do te jete Behide Hasanaj Humaniste dhe Fahrije Hoti Drejtoreshë e Koperativës Bujqsore e Grave të Krushës

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it

Tel.Fiks.00390364529032 Viber 00393774579369