RADIO ZERI ILIRIDES deri ne varim te trupave pa jet qe humben jeten ne lagjen e trimave kumanov ne nuk dot kemi program

dani124

Të dashur miq dhe ju degjues te RADIO ZERI ILIRIDES ju njoftoj qe nga sonte deri ne varimin te trupave te pajet te atyre ushtarve qe dhan jeten ne luftën ne lagjen e trimave ne kumanove ne ILIRID RADIO ZERI ILIRIDES nuk dot ket program ne emer tim dhe te familje time dhe ekipit te RADIO ZERI ILIRIDES dhe na dot ndajm dhimbjen me ato familje qe dhan jeten bijet e tyre per te mbrojtur tokat shqiptare LAVDI DESHMORVE TE KOMBIT

Author: admin