Më datë 02.mars.20015, është sulmuar famijla e deshmorit Tahir Osmanit

atentat1
Më datë 02.mars.20015, është sulmuar famijla e deshmorit Tahir Osmanit, Sulejman Osmani 3 minuta para atentatit të Sulejman Osmanit.nje patrol policie ka levizur prej haraqine në drejtim te fshatit Berrnjac dhe 3 minuta pas kalimit te patrolles policis maqedone esht ber atentat në Sulejman Osmanit në orë 23:00 motivi nuk dihet ende, qeveria nuk mer kurfare masa ndaj kti atentati, atentati esht njoftuar policia macedon kan shku ne vend te ngjarjes dhe kan then qe neser ne mengjes vin inspektort maqedon per ta hetuar rastin por nuk kan qen fare kjo esht dora e qeverish te ali ahmetit. Deri sa qeverija nuk merr masa qe ta zbardh rastin mesiguri edhe televizjonet dhe gazetaret i ndaloj BDI- ja me VMRO-n qe most e ndalin ne vendin e nxharjes sepse gazetaret dhe tv alsatin e kan njoftu. Ketë sulm duet taket be qeverija. Si dhe me sa kemi informata ne perseri dota perseritin rastin qe ta vrasin sulejman osmani se per fat te mir ai I shpetoi 10 plumbave te automatikut sipas info qe kemi se BDI-ja do të bën ketë sulm per ti ndal flliq sirat e veta qe mos ti dalin ne shesh nese dote ndodhe ndonje e zez duhet qe te dini se BDI-ja ka ber sikur se ka ber gjeri me tash ..
Kjo familje esht maltretuar dhe sht bastisur edhe me heret nga forcat macedone deri sa sujleman osmani esht detyruar tju drejtohet ambasades amerikan ne shkup.. nnje koh nuk ka pasur probleme port ash prap kan fillue me atentate ndaj sulejman osmanit…

ju lutem qeta shperndani ket komunikat.
po edhe ne tv duet te dale kjo komunikat
ju falemenderit per mirkuptim….