KEMI NEVOJ PER NDIHEMN TUAJ

564535_4425157754329_1637535119_n

Te Gjith Ju Qe Deshironi Te Ndihmoni Mund Te Ndihmoni Ne Ket Numer Te Zhirollogaris  Pasi kemi nevoj tuaj ju kuptoj se eshte nje kriz ekonomike globale po vert tash na duhet ndihma e juaj ju falemenderit per besimin dhe mirkuptimin

IBAN,IT12X0503454440000000012834
SWIFT.BAPPIT21AL2

MUSTAFAI RAMADAN ITALI

bancopopolare