Intervista e javes me kengetaren Valbona Krasniqi

valbona karasniqi

Ju informoj qe 11.12.2014 Ora 21.00 Mysafire Këngëtarja Valbona Krasniqi 
Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2  cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES 
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it

Tel.Fiks.00390364535062

Viber.00393774579369