Intervista Javës

 

Intervista me Top Model Albania

Ju informoj qe me 18.05.2014 e  diel  nga ora 20.30 per ju kam te ftuar Zonj.Marsi Jolldashi -Menaxhere Marketingu 
Zonj.Enerjeta Alija -Asistente e Përgjithshme 
Në Top Model Fashion Albania 
emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Nr.Tel: 00390364535062 Viber 0039.3774579369