GRUPI NGA GJILANI “ Shtegëtarët e Lirë “ Arrijnë në PLOÇE (Kroaci)

grupi nga gjilani

GRUPI NGA GJILANI “ Shtegëtarët e Lirë “ Arrijnë në PLOÇE (Kroaci)

Katër Anëtarët e grupit që rrugëtojn Gjilan – Bruksel në orën 19:35 Arrijnë në PLOÇE (Kroaci), Nazim Ajdini,Jahi Mustafa,Xhevdet Shabani dhe Liridon Basha
Nazim Ajdini udhëheqës i grupit thotë se rruga jonë ska të ndalur përkundër rrugëtimit të vështir dhe të gjatë ditorë misioni ynë po vazhdon drejtë Brukselit dhe ska të ndalur

GRUPI NGA GJILANI “ Shtegëtarët e Lirë “ Falenderojn Shtetin Kroat për përkujdesjen tonë dhe në veqanti falenderojmë Ministrin e Jashtme të Kosovës dhe Ambasadoren e Kosovës në Kroaci.

Nazim Ajdini dhe Jahi Mustafa në intervist dhënë Klan Kosova permes Tel: thonë Grupi është në gjendje të mirë,dhe falendojmë gjithë popullin shqiptar që na dalin në mbështetëje dhe na japin më shumë kurajo dhe forcë.
Por në mungesë të Ekrem Avdijes thotë se ai nuk ishte në gjendëje të jetë me ne për shkakë shëndetit dhe mos paisjes me dokumentacion (vizë),por lutë që z.Ekremi të mos i shqetëson familjarët me tëlefon me kërcnime të ndryshme sepse problemi është i tijë që nuk është në grup e jo problem i jonë
Familjarët kanë merakun tonë si kalojmë rrugtimin dhe si e kemi shëndetin e jo problemet e z.Ekremit.

Nazim Ajdini thotë se Tani Grupi“Shtegëtarët e Lirë “ ka konto të re pasi që ajo konto ka qenë personale e Ekrem Avdijës dhe nuk dim gjendjen momentale të mjeteve ku në kontakt me Ministrit që kan premtu për ndihmë thonë se ata kanë kry punën e tyre e kurse ne nga Gjilani jemi nisur vetëm me mjetet që na kanë deponu Ministria e Diasporës.(3000)€.
Dhe ne Grupi jemi shumë dobët me financa dhe kërkojmë ndihmë nga të gjitha institucionet dhe të gjithë vullnet mirët që të na dalin në ndihmë dhe tia dalim këti misioni deri në fund.
Ne grupi i besojmë organeve të drejtësisë dhe ata le të merren me ketë problem të z.Ekremit, Kurse ne vazhdojmë rrugtimin së bashku me Popullin Shqiptar anembanë ka gjinden drejt Brukselit.

 

Konto e Grupit “Shtegëtarët e Lirë “është :

TEB BANK
4960 1600 0456 4920
Me Shumë respekt nga Grupi nga Gjilani “Shtegëtarët e Lirë “