Intervista Javes ne Emision Rapsodik

Ju informoj qe me 07.09.2013 e shtune  nga ora 20.30 per ju kam te ftuar Hysen Shaqiri Rapsod i emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Nr.Tel: 00390364535062 Viber 0039.3774579369

iNTERVISTA JAVES ME RAPSOD