Intervista Javes

Ju informoj qe me 10.04.2013 e Merkur nga ora 20.30 per ju kam te ftuar Ajrulla Emini Rrapsod dhe udheheqes ne Emisionin Folklorik Reth Oxhakut qe realizohet ne TV ALSAT-M emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Nr.Tel: 00390364535062