Intervista Javes me Nezir Gjocaj

536714_103114626520134_332837855_n

Ju informoj qe me 24.12.2012 e Hene nga ora 20.30 per ju kam te ftuar Kengtarin Nezir Gjocaj
emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Nr.Tel: 00390364535062