Intervista e javes me Zyber Avdiun

Ju informojme se me daten 26-12-2012 e merkure nga ora 20:30 per ju kemi te ftuar kengetarin Zyber Avdiu . Emisioni eshte i drejtperdrejte dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kun vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES.


Kontakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Nr.Tel: 00390364535062

Author: admin