Intervista e javes me Kristina Marku

531027_525311397479579_2020469040_n

Ju informoj qe me 29.12.2012 e Shtune nga ora 20.30 per ju kam te ftuar Kengetaren Kristina Marku
emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Nr.Tel: 00390364535062