Termine per estraden ne emision

Njoftojme gjithe estraden,solist dhe soliste,instrumentalist,tekst shkrues,poet etj qe mund te ndajne termine per te qene mysafir ne emisionin yjet e estrades shqiptare prane emisionet qe editohet ne www.radioilirida.it Emisioni si zakonisht fillon ne ora 20:30 dhe perfundon ne oren 22:00 ju mund te merrni pjese nga shtepia juaj direkt ne emision permes skype pa marre ndonje udhetim.Degjuesit e kesaj radio qe transmetohet edhe ne platformen digjitale diaspora TV dhe ne internet presin qe te kemi mysafire nga estrada nga te gjitha trojet e shqiptarise.Per me teper informata drejtoheni tek adres  ne e-mail adres info@radioilirida.it.Ju mirepresim,neve si staf nuk jemi ma te miret por ma te mir nuk po shohim.
Me respekt nga stafi www.radioilirida.it