Dafina e fokusuar në albumin e ri

Dafina Zeqiri thotë se ajo aktualisht është fokusuar vetëm në realizimin e albumit të saj më të ri.Albumi në fjalë do të titullohet “Just Me”, dhe do të përmbajë 10 këngë, njëra nga të cilat do të shoqërohet edhe me videoklip.Tani për tani jam e angazhuar vetëm në punën e albumit. Dëshiroj të sjell një album me këngë kualitative për adhuruesit e mi. Albumi do ta ketë edhe një videoklip”, ka thënë ajo për “Zërin”.Në këtë album do të jenë edhe disa bashkëpunime, mirëpo Dafina preferon të lërë gjithçka befasi për adhuruesit e saj.