Shkrim nga shoqata Dardania ne Danimark

Te nderuar bashkatdhetar,
Pavaresia e Kosoves eshte padyshim realizim i perpjekjeve gjithe  kombetare per qlirim dhe pavaresi i shume brezave neper shekuj,me sakrifica e flijime te medha dhe shpresojme gjithenje se kjo e arrijtur e madhe, hape rruge te sigurte drejte aspiratave te ardhshme per realizimin e vendimeve historike te Lidhjes se Prizrenit.
-Duke mbetur me shprese ne ndergjegjsimin e politikes shqiptare ne trojet tona etnike e vecanarisht ne rep. e Kosoves, kryesia e shoqates “Dardania” ne Danimarke i uron gjithe kombit tone kete trevjetor te Pavarsise se Kosoves.
Me nderime Vesel maloku – kryetar i shoqates

Author: admin