Intervista e javes

Dëgjues të nderuar, të premten më 3 dhjetor duke filluar nga ora 21, mysafir të drejtëpërdrejt do të jetë Zyrafete Kryeziu-Manaj,punëtore e arsimit dhe ish e burgosur e ndërgjegjes në vitin 1982, për bindjet politike apo siç thoshin: për propagandë armiqësore. Zyrafete Kryeziu-Manaj, punon dhe vepron në Vetlanda të Suedisë. Është autore e dy librave. Dhe ju dëgjues të nderuar mund të bëheni pjesë e emisionit duke u bashkangjitur me pyetjet e juaja si përmes telefonit, skypes ose përmes mesazheve.

Author: admin