Intervista e javes ne Radio zerin ilirides

Ju informoj qe me 10.12.2010 e premte nga ora 20.30 ne rubriken intervista e javes per ju kam te ftuar mbretin e muzikes shqipe Ismet Peja emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.net ose www.veqhite.net si dhe  ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 ne iphone ne ket adres www.iphone.radioilirida.net cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRIDES.

Kontakti me ne

skype: radio.dani

E-mail: radioilirida@hotmail.it

Nr.Tel: 00390364535062