Intervist me kordinatorin e UNIKOMBIT Dr.Profesor Sulejman Abazi

Ju informoj qe me 03.12.2011 e shtun nga ora 21.00  ne rubriken intervista e javes per ju kam te ftuar kordinatorin e UNIKOMBIT  Dr.Profesor Sulejman Abazi emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it  si dhe  ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11  cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRIDES

Kotakti me ne

skype: radio.dani

E-mail: radioilirida@hotmail.it

Nr.Tel: 00390364535062

Author: admin