Intervista Javës

https://www.youtube.com/watch?v=AF2TJjwZm4A&t=1s&ab_channel=rtvilirida

Ju informoj që datë 26.03.2021 Ora 21.00 mysafir do të jet Mirjeta Shala  Artiste

Emisioni eshte i drejtpërdrejt dhe ju mundeni të kyqeni në pyetjet e juaja adresa jonë www.radioilirida.it si dhe në platformen digjitale IPTV ILIRIDA dhe në RTV ILIRIDA çdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me më të mirin RADIO ZERI ILIRIDES

Kontakti me ne
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Tel: +393276526762
Web: www.radioilirida.it
nga tel www.radioilirida/tel
http://radioilirida.it/tv.html

Author: admin