Intervista e Javës

https://www.youtube.com/watch?v=jZWWxN083yQ

Ju informoj që datë 05.12.2020 Ora 21.00 mysafire do të jet Zonj. Vlora Kastrati Shala  Artiste

Emisioni eshte i drejtpërdrejt dhe ju mundeni të kyqeni në pyetjet e juaja adresa jonë www.radioilirida.it si dhe në platformen digjitale IPTV ILIRIDA dhe në RTV ILIRIDA çdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me më të mirin RADIO ZERI ILIRIDES

Kotakti me ne
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Tel: +393276526762
Web: www.radioilirida.it
nga tel www.radioilirida/tel
http://radioilirida.it/tv.html

Author: admin