Intervista Javës

Ju informoj që datë 14.11.2020 Ora 21.00 mysafire do të jet Zonj. Edita Doli Muhaxhiri Gazetare dhe Moderatore dhe Drejtoreshë e programit të Radio Dukagjinit dhe autore e emisionit Radar Emisioni eshte i drejtpërdrejt dhe ju mundeni të kyqeni në pyetjet e juaja adresa jonë www.radioilirida.it si dhe në platformen digjitale IPTV ILIRIDA dhe në RTV ILIRIDA çdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me më të mirin RADIO ZERI ILIRIDES Kotakti me ne E-mail: radioilirida@hotmail.it Tel: +393276526762 Web: www.radioilirida.it nga tel www.radioilirida/tel http://radioilirida.it/tv.html